The Joy of Making

Ik heb de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Leeuwarden gedaan. Het unieke aan deze studie is dat je deze zelf kunt vormgeven. Daar heb ik dan ook het maximale uitgehaald. Samen met mijn vriendin en een goede vriend hebben we een roadtrip door Zweden gemaakt. Het idee was om buiten onze standaard omgeving te gaan en we wilden altijd graag een keer naar Zweden. Hieronder is de projectomschrijving zoals we die in 2013 voor hebben gelegd aan de docenten.

“Dit project gaat om het ontmoeten van mensen die doen waar ze van houden, ook als geld geen rol zou spelen. De reden dat we deze mensen willen vinden is omdat we denken dat ze een verschil maken op kleine schaal. We verzamelen deze verhalen en voegen ze samen in een boek, zodat we hiermee weer anderen kunnen inspireren. Voor ons is dit niet zomaar een reis. We willen de standaard werk en leer patronen doorbreken. Nieuwe plekken, inzichten, en ervaring. Dat is waar we naar op zoek zijn.”

We zijn uiteindelijk bijna 2 maanden op pad geweest en ontzettend veel ervaring op gedaan. Zo hebben we bijvoorbeeld in een tipi aan het water geslapen, en veel prachtige mensen ontmoet, met een paar hebben we nog steeds contact.


 

video's

Meer projecten