EDSO in actie

In 2015 zag ik een talk van Simon Sinek waarin hij leiderschap en gelukt uitlegde aan de hand van een aantal gelukshormonen. Ik werd hier gelijk door geïnspireerd en had het gevoel dat ik hier iets mee moest. Ik kreeg het idee om er infographics van te maken om deze content gemakkelijk met anderen te kunnen delen.

Zo gezegd zo gedaan en nadat ik versie één klaar had kwam ik op het idee om het op te sturen naar Simon Sinek via zijn website. Ik had al eerder wat projecten opgestuurd, maar daar werd niet echt op gereageerd. Dus nu had ik ook geen verwachting. Op een avond liet ik mijn collega zien hoe de spam op onze bedrijfs mail werkte en zag tot mijn verbazing dat daar een uitnodiging om te videobellen met Stephen van Simon’s team. Wat daaruit volgde was een ontzettend fijne samenwerking met Stephen en hebben we de infographics samen gemaakt tot wat ze nu zijn. En we hebben nog regelmatig contact om even bij te kletsen over ons werk, ideeën en wat we maar kwijt willen. Hij is een echte vriend geworden.

In maart 2016 kreeg ik de kans om Simon Sinek even te spreken. Het was een zeer korte ontmoeting, maar kreeg wel een mooi compliment. Hij zei “When your infographics came in the mail I immediately loved the characters and the way you displayed the information.”


Meer projecten